Aredag 19 maart 2022

Op zaterdag 19 maart 2022 organiseert Zontaclub Drenthe de Areadag 2022 en we hopen dat jij erbij zult zijn!

De Areadag is hét jaarlijkse evenement waarbij we als Nederlandse Zontians elkaar ontmoeten en de onderlinge band kunnen versterken. Deze keer zullen ook de kandidaat Areadirector en vice-Areadirector voor het biennium 2022-2024 zich aan jullie presenteren.

We bieden je verder onder andere ook een lezing van Annemiek Rens, hoofdconservator van het Drents Museum; natuurlijk over de Frida Kahlo-tentoonstelling maar ook over het onderzoek naar vrouwelijke kunstenaars in de eigen collectie van het Drents Museum.

De Areadag start vanaf 10.00 uur in de Jozefkerk met ontvangst met koffie/thee, waarna de vergadering met het Areabestuur plaatsvindt.

De bijdragen van de Zontaclubs zullen grotendeels ten goede komen aan het fonds Ka-V-As (Kansen voor Vrouwen in Assen). Het fonds stelt zich ten doel om vrouwen individueel of in groepsverband te stimuleren in hun ontwikkeling en zelfontplooiing. Via de website Ka-V-As is meer informatie te vinden.

De kosten bedragen € 40,= per persoon.

Aanmelden
Aanmelden voor deze fantastische Areadag kan via de website https://areadagzonta2022.nl/. Wacht niet te
lang want vol = vol!

Op de website vind je meer informatie over de locaties en andere praktische zaken. Ook vind je hier meer informatie over hoe je met ons in contact kunt komen.

We hopen je op 19 maart 2022 te verwelkomen in Assen!